Täyden palvelun trukkihuolto

Trukki kuin trukki huolletaan kuntoon Marttilassa

Trukki on tärkeä apuväline monenlaisten yrityksen arkisissa työtehtävissä. Tavaroiden siirtäminen ja nostaminen sujuu trukilla joutuisasti, mutta trukin yhtäkkinen toimintakyvyttömyys voi hidastaa tai jopa pysäyttää liiketoiminnan harjoittamisen. Trukkihuolto Harri Havumäki Oy huoltaa ja korjaa trukit mahdollisimman nopeasti ja joustavasti, jotta asiakkaat pääsevät takaisin työn touhuun ja tienaamaan.


Huolto ja korjaus takuuvarmalla ammattitaidolla

Trukkihuolto Harri Havumäki Oy on pitkän linjan ammattilainen, jolle ovat tuttuja niin uudet kuin vanhatkin trukkimallit ja -merkit. Korjaan ja huollan trukit käyttämällä vain laadukkaita ja kestäviä varaosia sekä hyödyntämällä omaa vahvaa tietotaitoani, jota olen kartuttaneet yli 30 vuoden ajan tehden alan töitä. Huoltamolleni ovat tuttuja niin nestekaasulla, dieselillä, bensiinillä ja akullakin toimivat trukit sekä kaikenlaiset trukkimallit aina vastapainotrukeista keräilytrukkeihin. Olen alalla korkeaa arvostusta ja luottamusta nauttivien Yale-trukkien huoltovaltuutettu.

Yale trukkien huolto

Tilaa huolto- tai korjauspalvelut osaavalta ammattilaiselta

Kun trukin toiminnassa on ongelmia tai huoltoväli on venähtänyt huomattavan pitkäksi, on aika kääntyä ammattimekaanikon puoleen. Trukkihuolto Harri Havumäki Oy on arvostettu ammattilainen trukkien huoltoalalla: huollan ja korjaan kaikenmalliset ja -merkkiset trukit Marttilassa ja lähiseudulla kuten Turussa ja Salossa. 

Milloin huoltoon?

Koska trukkien käyttöaste on usein erittäin korkea ja trukkeja käytetään raskaiden lastien nostamiseen useita kertoja päivässä, kannattaa muistaa säännöllisen huollon hyödyt:

  • trukin käyttöikä pitenee
  • työn tehokkuus paranee
  • taloudellisuus säilyy
  • käyttäjän ja työtovereiden turvallisuus lisääntyy
  • materiaalivahingot vähenevät

Tulen tarvittaessa paikan päälle tarkastamaan trukkisi kunnon ja arvioimaan mahdollisesti tarvittavat huoltotoimenpiteet.

trukin huolto Ota yhteyttä ja varaa huoltoaika!