Täyden palvelun trukkihuolto

Jäänhoitokoneiden kunnossapitoa Marttilasta

Jäänhoitokone on toimiessaan tärkeä mutta usein melko huomaamaton osa jääkenttien kunnossapitoa. Vasta kun jäänhoitokone ei toimi, sen olemassaolo huomataan: jää on urheilukelvotonta ja voi olla jopa vaarallinen luistelijoille tai pelaajille. Trukkihuolto Harri Havumäki Oy on erikoistunut trukkihuollon lisäksi jäänhoitokoneiden huoltoon ja korjauksiin, jotka hoidetaan kokemuksen tuomalla ammattitaidolla Marttilassa ja lähikunnissa.


Sileä ja turvallinen jääkenttä jäänhoitokoneella

Olipa kyseessä sitten kunnan ylläpitämän luistelukentän ylläpito tai isomman areenan kiekkokaukalon jäähuolto, Trukkihuolto Harri Havumäki varmistaa, että jäänhoitokoneesi toimii moitteettomasti ympäri vuoden. Tilanteesta riippuen huollan jäänhoitokoneet joko työpajallani tai asiakkaan luona; joka tapauksessa huoltopalvelu pelaa nopeasti, varmasti ja kustannustehokkaasti.

Tilaa konehuolto ammattimieheltä

Kun jäänhuoltokone ei toimi toivotulla tavalla, tarvitaan nopeaa ja ammattitaitoista huoltopalvelua. Trukkihuolto Harri Havumäki Oy paikallistaa viat ja huoltokohteet nopeasti ja korjaa ongelmat käden käänteessä. Palvelen asiakkaitani huoltotiloissani Marttilassa sekä lähialueilla kuten Turussa, Liedossa ja Salossa.

Ota yhteyttä ja kysy lisää jäänhoitokoneiden kunnossapitopalveluista!